Поемете пълния контрол с челен товарач Hitachi ZW310-7

Hitachi въвежда по-голям модел от новото поколение челни товарачи с двигатели за Етап V на ЕС. Новият ZW310-7 предлага на операторите пълен контрол над тяхното работно пространство и способност да се справят дори с най-трудните работни условия благодарение на върховите технически характеристики и несравним комфорт в кабината на челния товарач.

Безопасната работа е от жизненоважно значение не само за живота и здравето на операторите, но и за успешното реализиране на всеки един проект. Новият 24-тонен модел ZW310-7 е идеален в това отношение, тъй като това е най-безопасната машина на пазара, разполагаща с върхова панорамна видимост и интелигентни обезопасителни системи.

За да предпази оператора и машината от потенциални рискове, кабината предлага превъзходна гледка във всички посоки, с изключително добра видимост назад от двете страни на тесния капак на двигателното отделение. Чрез система от камери операторът имат отлична видимост тип „птичи поглед“ на 270° около машината, а системата за разпознаване и предупреждаване за препятствия зад товарача алармира незабавно, ако има нещо в близост до задната му част.

Hitachi ZW310-7 е символ на върховия комфорт и предлага едни от ниските нива на шум и вибрации при челните товарачи. Той се управлява съвсем лесно благодарение на подобрената седалка с монтирани към нея джойстици, нов превключвател за функциите на дисплея и удобен страничен панел с бутони.

Собствениците ще могат да увеличат своите печалби благодарение на мощната работа, ниските общи разходи за придобиване, експлоатация и поддръжка, както и заради изключителната ефективност на Hitachi ZW310-7. Високата производителност се осигурява от по-бързото изпълнение на един работен цикъл, голямата сила на загребване и товароподемност, както и от подобреното ускоряване по наклони, обезпечено технологично от сензори, монтирани към ключови компоненти.

Системата за регулиране на скоростта при приближаване на коша на самосвала позволява по-бързо и по-ефективно извършване на товаренето на къси разстояния и ще удовлетвори допълнително потребностите на клиентите. Освен това новият Hitachi ZW310-7 товари камионите по прецизно, спестявайки време и пари, чрез използване на системата за претегляне на товара в кофата. В допълнение операторът може да следи разхода на дизел от новия индикатор за икономична работа, като има възможности за подобряване на неговия стил на управление с помощта на няколко регулируеми функции.

Ултра надеждна работа на машината и минимални сервизни престои са напълно постижими, тъй като челният товарач Hitachi ZW310-7 е произведен с много издръжливи компоненти, като например мостовете и рамата, и разполага с интелигентни системи за предотвратяване на аварии, предлагайки същевременно съвсем лесно сервизиране.

За да подкрепи собствениците и операторите през целия жизнен цикъл на челните товарачи от новата седма серия, Hitachi осигурява широка гама от следпродажбени услуги и достъп до жизнено важна информация чрез проследяващи системи с цел ефективно управление на машинопарка. Тук влизат системите за дистанционен мониторинг Owner’s Site и ConSite (част от Global e-Service), както и приложението ConSite Pocket, спомагащи за следене на работните и техническите параметри, установяване на местоположението и планиране на сервизната поддръжка.