„Зет и Ем Прайвит Ко.“ поставя ударението върху квалификацията и професионализма на своите сервизни специалисти. Съществуващите в момента сервизни екипи са внимателно подбрани и създадени с цел постигане на качествен, бърз и точен сервиз при минимален престой на обслужваните или ремонтирани машини.

„Зет и Ем Прайвит Ко.“ разполага с мобилни групи, които се състоят от сервизни специалисти с техническо образование застъпващо широка гама от специалности. Гаранционното и следгаранционното обслужване се извършват при клиента или в централния и регионалния сервиз на фирмата.

Стационарните сервизни центрове на фирмата са в гр.София, ул.Околовръстен път №185 и на територията на РК “Елаците Мед” АД, гр. Етрополе. Обслужването в сервиза дава възможност за пълна профилактика, ремонт и обслужване на всички детайли, възли и системи на всички видове машини.

За максимално бърза реакция в сервизирането и в обслужването на клиентите, дружеството поддържа в наличност голям брой типочасти и консумативи. За останалите са запазени добрите традиции по изпълнението на поръчките – стандартната се извършва за 10 дни, а спешната – до 24 часа.

Global e-Service

Клиентите могат да използват вътрешната система на Hitachi – Global e-Serive за преглеждане и споделяне на информация за всяка машина от сериите Zaxis-3 and Zaxis-5, за да контролират техниката си от разстояние. Онлайн услугата също помага на дилъра при проактивните му действия спрямо клинета, относно вземане на превантивни мерки и свързаните с това специални оферти.

Информацията е достъпна 24 часа, 7 дни в седмицата, а данните се обновяват ежедневно чрез GPRS или сателитни технологии. Основната цел е да се намалят разходите по поддръжката, работата на машините да се планува възможно най-ефективно и да се осигури достъп до актуална информация за необходимата поддръжка на техниката . Това осигурява оптималната работа с минимално време на престой на обслужваните и ремонтиране машини.

Удължена гаранция и Сервизни договори

Всеки нов модел на Hitachi има пълна гаранция от производителя. Ако, обаче клиентите желаят да имат допълнителна защита , поради тежките условия на работа или желаят да минимизиратразходите си за ремонт, ние предлагаме уникална програма за удължена гаранция HELP (Hitachi Extended Life Program) и обширни сервизни договори – най-ефективния начин за оптимизация на работата на Вашата машина Hitachi.