Продукти

Минни и кариерни багери

Hitachi e световен пазарен лидер при голям клас хидравлични багери. Комбинирайки отлично ниво на инжинеринга и отдаденост при качеството, ние произвеждаме здрави машини с дълъг живот, които се справя с всички предизвикателства при използване в кариерите и мините.

Моделите на големия клас багери започват от 40 тона и завършват на 780 тона. Този широк набор от модели Ви помага да изберете най-точната машина за Вашите нужди. Изключителната издръжливост на машините се доказва с непрекъсната работа 24 часа, 7 дни в седмицата без прекъсване.

При най-големия клас багери, издръжливостта е допълнително доказана с багери, които към момента имат 90 000 мото часа работен режим.

Това представяне не е изненада за нас, тъй като корпоративната политика на Hitachi е, никога да не предоставя на пазара машини, които не са готови за работа в полеви условия.

Нашата увереност и отлична репутация се базират на разбирането, че най-важното нещо за клиените е високата ефективност и голямата издръжливост на машината.

В кариерната и минната индустрия, оптимизацията на разходите е много важна част. Багерите на Hitachi предоставят една от най-ниските ставки „разход на тон“ . Лесна и оптимизирана поддръжка, дъглият живот и издръжливост правят машината много ефективна по отношение на разходите.